Tom Ford – особистий шлях до стилю

У 2007 році Том Форд відкрив перший культовий бутік. Спочатку це були лише чоловічі речі, але згодом вийшла й довгоочікувана жіноча колекція. Дизайнер створює одяг та аксесуари для споживачів, які віддають перевагу речам з вишуканим шармом. 

В 1997 році журнал People відніс його до 50 самих гарних людей світу. В кожній країні є прихильники бренду. Україна не виключення. Оригінальні речі з колекції Tom Ford пропонує онлайн-бутік Domino. Люди із задоволенням купують речі, які перевершують всі очікування стосовно якості. 

Аристократична мода для повсякдення

Бренд шалено популярний, тому на ринку існує багато підробок. Краще замовляти речі на перевірених сайтах. Шанувальники купують різні речі з колекцій. Але існує канонічний стиль Тома Форда, який включає:

  1. Білизну. Комфортні, але стильні моделі трусів-боксерів стали класикою у світі чоловічої білизни.
  2. Піджаки. Класичні чоловічі та жіночі моделі з акцентом на крій і якість матеріалів.
  3. Вечірні сукні. Вони виділяються своїм аристократичним дизайном, адаптованим на сучасний лад. Зроблено акцент на якість шиття та розкішні тканини. 

Модні експерти вважають речі бренду Том Форд єдиними у своєму роді завдяки поєднанню аристократичних силуетів та практичності. Дизайнеру зміг поєднати ці риси та отримати на виході одяг для стильних людей.

Жіночий чорний однобортний піджак-трансформер

Особливості, які виділяють бренд 

Класичні речі, зазвичай бувають не занадто адаптованими під повсякдення. Але це не про Tom Ford. Дизайнер розробляє моделі з урахуванням темпу та стилю життя сучасної людини, яка багато працює, має насичений день, але при цьому бажає виділятись. Що робить одяг та білизну бренду особливими:

  1. Вишуканий дизайн. Естетику Тома Форда видно в кожній деталі, речі відображають бездоганний стиль і увагу до модних тенденцій.
  2. Якість матеріалів. Використання високоякісних матеріалів забезпечує комфорт, довговічність виробів.
  3. Ергономічний підхід. Дизайн білизни враховує анатомічні особливості, забезпечуючи максимальний комфорт і підтримку.
  4. Логотип бренду. Наявність елегантного логотипа Тома Форда на виробах підкреслює приналежність до високого класу і розкоші.

Класичні речі завжди будуть асоціюватись зі статусом, якістю та смаком їх володаря. Том Форд показав, що класика може бути різноманітною. Лінійка одягу демонструє різноманітність стилів: від класичних до більш сучасних, дозволяючи знайти щось відповідне для свого смаку. 

Бежева жіноча майка з віскози

Кожну річ колекції можна адаптувати під повсякденне життя. Як каже сам дизайнер: «наші колекції дуже сучасні і призначені сучасній людині».