Як вибрати меблі для дому

Щоб купити правильні меблі, необхідно визначитися, де ви їх розміщуватимете, як багато у вас вільного простору і що дозволяють вам ваші фінанси. Меблі для будинку повинні бути міцними, щоб не довелося занадто часто їх міняти.

Фактури та кольори повинні поєднуватись з іншими об’єктами в кімнаті. Крім комфорту, домашні меблі повинні приносити задоволення і бути виразом індивідуального стилю.

Якщо ви бажаєте вибрати якісні красиві м’які меблі для дому по ціні від виробника, які доповнять інтер’єр вашої кімнати, то радимо подивитися асортимент магазину Kram-UA https://kram-ua.com.ua/. Тут ви знайдете як вже готові м’які меблі, так і під замовлення.

63e91a210320f.jpeg

Кожен із нас трохи дизайнер

Ось кілька порад, які допоможуть вибрати вдалі меблі.

  1. Купуйте меблі відповідно до пропорцій приміщення – так за ними легше доглядати і чистити.
  2. Зробіть макет кімнати (на папері чи у спеціальній програмі) і уявіть, де і як будуть розміщуватись майбутні меблі.
  3. Якщо вам потрібні додаткове місце для зберігання, то меблі із вбудованими відсіками, які заощаджують простір, – оптимальний вибір.
  4. Обставляючи вітальні, призначені для урочистостей та дружніх зустрічей, віддайте перевагу невеликим предметам меблів. Модульні дивани легко переміщати, створюючи зручний простір.
  5. Для м’яких меблів вибирайте кольори, що тішать око. Переконайтеся в міцності тканини для оббивки.
  6. Використовуйте додаткові подушки та наволочки, щоб час від часу міняти принти та забарвлення аксесуарів – це найшвидший спосіб оновити інтер’єр.
  7. Столи з різними стільницями (дерев’яними, скляними, пластиковими), різної форми та структури зроблять будь-яке приміщення оригінальним.
  8. Купуйте невеликі предмети парами: журнальні та кавові столики, стільці та пуфи – це зробить інтер’єр більш симетричним.
  9. Виберіть єдину схему кольорів та використовуйте її у всій кімнаті, щоб зберегти одноманітність. Якщо ви застосуєте таку схему у всьому будинку, то зможете легко міняти та переміщати меблі з кімнати в кімнату.
  10. Вибираючи меблі для дитячої кімнати, віддайте перевагу м’якому ліжечку, різноманітності подушок і шаф або полиць з ящиками для зберігання.

Можна підібрати килими в тон до меблів – це зробить кімнату ще стильнішою. Наприклад, етнічний килим біля ліжка помітно покращить зовнішній вигляд спальні.

Якість має значення

А тепер кілька корисних порад, щоб ваші меблі служили довго і справно. Звертайте увагу на якість матеріалів обробки та тканини для оббивки. Вони повинні бути екологічними, простими у догляді, стійкими до механічних пошкоджень та вогнестійкими. Наступний крок – перевірка всіх механізмів, кріплень, скоб, стяжок, швів та якості наповнювачів. М’які меблі для дому зазвичай наповнюються поролоном, пружинними блоками або пінополіуретаном. Чим щільніше – тим довший термін служби.